• MEER OVER CHOICES & EINDTERMEN

  Choices is een communicatieve methode met boeiende thema’s en educatieve teksten. De methode biedt leerlingen een brede kijk op de wereld met aandacht voor cultuur en literatuur.

  Met Choices leren leerlingen naast de Engelse taal ook kritisch denken en ontwikkelen ze (internet)onderzoeksvaardigheden. Teksten en bronnen evalueren, het herkennen van ‘facts vs opinions’ en het formuleren van argumenten komen regelmatig aan bod.

  Choices bevat alle verwerkingsniveaus, inclusief het hoogste beoordelend verwerkingsniveau. In het handboek worden leerlingen gestimuleerd na te denken over het thema, onderzoek te doen door informatie te achterhalen uit diverse bronnen en de informatie kritisch te beoordelen. Vervolgens ordenen ze alle informatie in een presentatietekst.

  Elke les eindigt met een taalactiverende opdracht, zodat leerlingen hun opgedane kennis onmiddellijk kunnen toepassen.

  CHOICES & DIFFERENTIATIE

  De Your Choices boxes activeren de aangeleerde taal. Leerlingen hebben de keuze tussen 3 opdrachten om zo te kunnen inspelen op de interesses of het niveau van elke leerling.

  Audiomateriaal wordt aangeboden op twee niveaus.

  Het Language Choice-boekje kunt u gebruiken voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.

  CHOICES & MYENGLISHLAB

  Choices MyEnglishLab is een interactief online werkboek. MyEnglishLab bevat oefeningen die automatisch worden gecorrigeerd. Leerlingen én docent krijgen feedback op de fouten die gemaakt zijn. De docent heeft altijd een actueel overzicht van de vooruitgang van alle leerlingen. MyEnglishLab als classroom management tool bespaart u veel werk en tijd. Lees meer…

 • Choices